Osnažena znanjem za uživanje u svom biznisu

Vođeni on-line program za poduzetnice koji će zauvijek promijeniti tvoj pogled na biznis i sadržaj!

Nova grupa kreće 24. 4. 2023. Program se sastoji od 6 modula u 7 tjedana grupnog rada. U osmom tjednu je vrijeme za individualne konzultacije. Radi se u mikro grupi od maksimalno 6 poduzetnica, kako bi spojili najbolje od individualnog i grupnog rada. 

Ulaganje u program koji će u samo 8 tjedana kompletno promijeniti tvoj način gledanja na biznis i sadržaj je 729 € / 5429,65 kn

Ana Marić Contrenta

Sadržaj:

Hej poduzetnice!

Na svom poduzetničkom putovanju si sigurno barem tisuću puta čula moraš i još toliko- nikako nemoj.

U šumi informacija teško je razaznati što se to u biznisu mora?!

 

Ali reći ću ti – mora se samo što ti misliš i (ništa manje važno) osjećaš da moraš.
Tek uz
znanje koje su ti opcije, i koje će ti rezultate donijeti ako ih odlučiš (ne) iskoristiti, istinski možeš birati svoje odluke.

A nježnost u biznisu? Ne samo da je zaslužuješ, ona je imperativ za biznis u kojem uživaš! 

Moja vizija nježnosti počiva na znanju da sve možeš, ali ne moraš. Kada svaki korak ima svoje jasno zašto, svoj jasni smisao i svrhu.

Ta jasnoća donosi:

 • bolje klijente,
 • više vremena, 
 • biznis u kojem uživaš, jer si s njime u potpunosti usklađena
 • i rad s lakoćom, bez sumnjivih i napornih taktika!

Iskreno- žalosna sam od gledanja briljantnih žena, poduzetnica, iz sastanka u sastanak, kako ih ta moranja, očekivanja i nejasnoća koče da uživaju u svom poslu iz strasti i žive svoj biznis (i život!) punim plućima i s lakoćom! 

I baš zato sam osmislila ovaj grupni mentorski program gdje ćemo u osam tjedana, s grupom poduzetnica baš poput tebe, razbiti ta moranja i učiti i kako- i zašto!

 

Kreirala sam ga posebno za poduzetnice koje već znaju kako, ali shvaćaju da im treba dublje razumijevanje sistema kako bi ga iskoristile još bolje- da radi za njih, umjesto da one rade u njemu.


Što će ovo visoko personalizirano grupno iskustvo promijeniti u tvom biznisu?

vizija

imat ćeš jasnu viziju sebe i svojih želja i kako to utječe na tvoje poslovne odluke, te kako se svaki tvoj idući korak uklapa u život koji želiš živjeti

vrijednost

konačno shvatiti "uporabnu vrijednost" niše i ciljane skupine - što svi ti podaci koje si ispunjavala na svim tim programima stvarno znače konkretno za tvoj biznis i kako ih upotrijebiti

sadržaj

(re)definirati svoj pogled na sadržaj, kanale komunikacije i prezentaciju sebe, svojih vrijednosti i branda prema idealnom klijentu

usluge

(re)definirati svoje usluge tako da budu korisne za klijente, a tebi uzbudljive

komunikacija

naučiti da nijedan kanal komunikacije nije presudan - ali da za svaki moramo znati čemu služi i koje je njegovo mjesto u tvojoj strategiji koja dovodi do tvojih ciljeva

podrška

uz moju potporu i grupu koja ti drži leđa, napravit ćeš one male, ali ogromne stvari, koje poput lavine pokreću promjene

rezultati

Ovo je jedan dio “malih” uspjeha koji pokreću pozitivnu lavinu koji su se dogodili tijekom mentorskog programa (preuzeto iz povratnih informacija alumnica):

 • snimila sam prvi video,
 • dignula sam cijene,
 • osmislila uslugu, izgradila svoju ponudu
 • prijenila sam način kreiranja sadržaja i dobila konkretne rezultate u interesu kupaca i prodaji
 • promijenila sam koncept newslettera iz onog koji guši u onaj u kojem uživa,
 • Ja sam konkretno odlučila potpuno promijeniti svoj poslovni model
 • osmislila svoj novi program i prodala ga brže i više nego ikada
 • organizirala prvo zoom druženje,
 • napokon sam lansirala uslugu konzultacija koja je stajala u ladici,
 • pristupila sam prodaji bez otpora, osvijestila kako lakše pisati prodajne postove…

A to je uistinu samo početak. Nikolina je rekla: “Iz tjedna u tjedan programa prolazila sam jednu tihu, ali temeljitu transformaciju. Tihu u smislu da se odvijala duboko u meni, a temeljita jer je izmijenila način na koji egzistira moj poslovni identitet. […] Sada, skoro godinu dana nakom zavrsetka ja jos uvijek crpim iz tog iskustva, jos uvijek se dogadaju klikovi i momenti u kojima stvari sjedaju na nov nacin!

I zašto i zato – moćni su alati koje će te potaknuti na dugoročne promjene u smjeru – biznisa koje razumješ i u kojem, ne samo, zarađuješ već se i ostvaruješ. ili da citiram Mateju: “No najvažnije od svega napokon sam naučila što to znači da kreiram biznis u skladu sa sobom “

Sadržaj programa koji će te dovesti do rezultata:

6 modula, 6 Q&A sastanka, 6 radnih bilježnica i popratni materijali + vrijedni Bonusi

Program traje 8 tjedana. 

Koncipiran je tako da se radi u manjoj grupi od max 6 poduzetnice kako bi sve što radimo mogli prolaziti na vašim konkretnim primjerima. Upravo tu činjenicu da sve obrađujemo na primjeru, polaznice mentorskog programa navode kao jedan od najvećih bonusa, jer ovaj program kombinira najbolje od oba svijeta- individualni pristup i energiju, podršku i razmjenu iskustava grupe.

Pet (od šest) modula se sastoji od 75 minutnog Zoom sastanka (ponedjeljkom), radne bilježnice, te povratnog 75 minutnog Q&A sastanka (petkom) gdje ću odgovarati na sva tvoja pitanja, nedoumice ili ćemo zajedno komentirati radne bilježnice. Drugi modul o niši prolaziš kroz dva bonus predavanja i radnu bilježnicu nakon koje imamo Q&A. Cijelo je vrijeme aktivna WhatsApp grupa u kojoj zajednički prolazimo kroz izazove.

Sve snimke predavanja i Q&A sastanaka dobivaš u trajno vlasništvo, kako bi se sistemu mogla vraćati pri svakoj novoj razvojnoj fazi svog biznisa.

Bonusi

Velika prednost ovog programa su i Bonus materijali koji ti donose gostujuća predavanja važnih kompatibilnih tema, bonus konzultacije, kao pristup mom online programu “Izazovi se na prodaju- prodaji s lakoćom svaki dan”. 

Dodatni bonus je što ćeš kao alumnica ovog programa biti pozvana na sva buduća gostujuća predavanja sasvim besplatno.

Ovo si ti sada:

U biznisu si već neko vrijeme i želiš više. Ali ne želiš samo više- želiš bolje i sadržajnije. Osjećaš da si na nekoj vrsti prekretnicezakočena jer shvaćaš da ti ne nedostaje znanja kako se nešto radi nego jasnoća kako sistem funkcionira.

Ne želiš samo znati kako, nego i zašto radiš stvari koje radiš da bi postigla bolje rezultate?

Trebaš konkretna i jasna biznis znanja i vještine koje će otjerati sumnje i strahove?

Treba ti nova perspektiva i svjež pogled na tvoj biznis kako bi zasjao u punom potencijalu?

Dosta ti je tog osjećaja da stalno moraš nešto drugačije, nešto bolje, nešto novo- a ni sama ne znaš koje točno benefite bi to donijelo baš za tvoj biznis.

Želiš se osjećati dobro u svom biznisu. Želiš da se tvoja strast osjeti u tvom sadržaju i da ti pomogne osvojiti ljude s kojima je gušt raditi, ali sada češće osjećaš teret i stres.

A zamisli da može biti ovako:

Kristalno ti je jasno kako su tvoja vizija života i posla isprepletene, kako tvoje poslovne odluke utječu na tvoj životni stil – i kako te znanje o tome može brže dovesti na cilj!

Fokusirano donosiš odluke koje su najbolje za tebe i tvoj biznis, i u kojima uživaš, a ne one “koje se moraju napraviti”

Koristiš znanje o idealnim klijentima
 kako bi njima pružila bolju uslugu, i pritom ostvarivala svoje snove.

Promišljanje o poslu ti dolazi intuitivno, a ne iz tuđih ciljeva i moranja koja su bila njihovi najbolji izbori.

Riječima fokus i planiranje znaš smisao i svrhu, ali bez da izgubiš nježnost u svom biznisu.

 

Osjećaš se dobro u svom biznisu, i imaš osjećaj da svaki tvoj klijent može biti osoba s kojom nedjeljom piješ kavu na sunčanoj terasi
(da – toliko ste kompatibilni!)

 

Što dosadašnje polaznice kažu o programu?

Ako tražiš stručnjaka od kojeg ćeš učiti prodaju, onda nemoj tražiti dalje od Ane!

Mateja Klemenčić Klicper Intuitivno hranjenje i kretanje, IG @fitness_i_napolitanke

Bok, ja sam Ana

Vodim poduzetnice kojima je dosta moranja, kroz šumu informacija kako bi našle svoj idealni model koji će njihov posao iz strasti učiniti uspješnim po njihovim kriterijima, za njihov život i njihove idealne klijente.

Do sada je preko 200 poduzetnica, na individualnim konzultacijama, mentorskim programima, grupnim programima i webinarima, iskoristilo moje 15 godišnje iskustvo u prodaji i marketingu uz urođenu empatiju i neobičnu sposobnost potkrepljivanja apsolutno svake nedoumice s konkretnim primjerom neovisno o niši, kako bi postigle konkretne pomake u svom biznisu.

Od prvog IG live-a, podcast epizode ili reel-a, pa sve do konačnog otvaranja obrta, izbacivanja prvih usluga i kreiranja tog webinara koje su odugovlačile po nekoliko mjeseci… I najvažnije- shvaćanja kako zaista iskoristiti znanje o ciljanoj skupini u svom sadržaju, ali i biznisu općenito.

Tri generacije žena poduzetnica su prošle kroz ovaj mentorski program i sve su bile fenomenalne. 

Njihovi biznisi, niše i ciljane skupine su bile i kompletno drugačije. Ali svima im je bila zajednička ideja da kreiraju biznis u kojem će rasti i uživati, kao i želja da stvarno razumiju klijente- ne (samo) da bi prodale, nego pomogle, širile radost i mijenjale svijet.

I ti možeš biti jedna od njih!

Intenzivni mentorski program: “Osnažena  znanjem za uživanje u svom biznisu”

5 glavnih modula uživo putem Zoom platforme u trajanju do 75 minuta + 1 koji prolaziš u svom tempu

6 Q&A sastanaka uživo putem Zoom platforme u trajanju do 75 minuta, na kojima ćeš dobiti odgovore na svoja pitanja i/ili povratnu informaciju na radnu bilježnicu

BONUSI u vrijednosti većoj od 225 €

Audio i video snimke svih predavanja u trajno vlasništvo

6 radnih bilježnica i popratni materijali koje možeš ispunjavati i u digitalnom obliku

WhatsApp grupa podrške tijekom trajanja programa.

 

Ulaganje u ovaj intenzivni program koji će promijeniti tvoj način gledanja na biznis i sadržaj je 729 € / 5492,65 kn

Ako se još dvoumiš je li ovo ulaganje za tebe Sonja ti poručuje:

 

“Ako si spremna da učiniš svoj biznis još boljim – i da to radis na smislen i strukturiran način, ako želiš da budeš CEO koji zamišljaš da budeš, i ako želiš jasnoću u poslovanju i generalnom sistemu poslovanja – Ana je coach za tebe.”

 

Sonja Bajić, Sonja Bajić Studio, Alumni prve generacije Mentorskog programa

 

 

Najčešća pitanja

Program traje 7 + 1 tjedana,  i održava se u potpunosti on line. Moguće je prijaviti se za travanj ili listopad 2023. Predavanja se održavaju preko platforme Zoom, a svi materijali se dijele preko google disca, te ih je potrebno preuzeti na osobno računalo do 10 dana nakon završetka programa.
osmom tjednu se održavaju bonus individualne konzultacije, također preko Zoom platforme. 

Ovaj ekskluzivni, gotovo individualni, program je ograničen na 6 sudionice iz razloga da mogu posvetiti punu pažnju i dati što više specifičnih primjera kako bi dobile maksimalnu vrijednost iz njega.
Klik na dugmiće
 na ovoj stranici odvesti će te na pristupni upitnik kako bi vidjela je li ovaj program trenutno najbolji fit za tebe i tvoje izazove.
Nakon potvrde rezervacije tvog mjesta u programu, mjesto osiguravaš nepovratnom uplatom 15% iznosa.

Ukoliko smatram da ovaj program ne rješava tvoj izazov, javit ću ti se povratno sa sugestijom drugačijeg načina suradnje ili te uputiti na neko drugo rješenje. Moj odgovor ćeš dobiti najkasnije kada se bude formirala grupe na kraju prijavnog razdoblja, no vjerojatnije u roku nekoliko dana od prijave.

Ne brini, otvorit ću listu čekanja za drugi krug programa. No, sama prijava te ne obvezuje da sudjeluješ u tom programu.

Da, dostupan je plan plaćanja od dvije rate- jedna se uplaćuje prije početka, a druga do druga do sredine programa.

Odmah nakon sastanka će biti dostupna snimka za preuzimanje. Ipak, kako bi iskoristila puni potencijal ovog programa preporučujem ti da sudjeluješ uživo. 

Između predavanja i Q&A sata potrebno je popuniti radnu bilježnicu. Dosadašenje polaznice su potvrdile da im je za to bilo potrebno 1-4 dodatna sata taj tjedan. Radne bilježnice ti daju mogućnost da predavanja usvojiš i primjeniš na vlastitom primjeru, ali ovaj mentorski program nije škola, a ja nisam učiteljica koja će provjeravati zadaću.
U WhatsApp grupi podrške analiziramo tekuće izazove, te često dajem dodatne resurse. Na koji način i koliko ćeš sudjelovati u grupnom chatu je na tebi- svaka sudionica postavlja svoje granice, a ostali ih poštuju. Potičem te da od cijelog programa iskoristiš maksimum koji ti je u tom momentu potreban.

Mogu ti garantirati da ću ti bez zadrške prenijeti svo znanje, te najbolje prakse, biti ti podrška i vjetar u leđa. Također dati ću ti sisteme koje meni i mojim klijenticama donose rezultate. 
No tvoje rezultate, nažalost, ne mogu garantirati. S obzirom na to da čvrsto vjerujem da ne postoji magični sistem koji je jednako djelotvoran za sve – tako da će implementacija i interpretacija znanja i sistema zahtijevati tvoj trud, rad i odabir posvećenosti. 

Predlažem ti da pročitaš iskustva alumnica zadnje generacije Mentorskog programa ili zaviris na bilo koji live na mom IG profilu. Vjerujem u autentičnost i način prenošenja znanja koje koristim u besplatom sadržaju možeš očekivati i u programu. Jako puno radim sa primjerima jer vjerujem da su ključ usvajanja znanja, te volim strukture koje će ti omogućiti da bolje pratiš i konzumiraš sadržaj predavanja.

Ovaj program zahtjeva tvoju posvećenost i jednom kada uložiš u njega, povrat novaca nije moguć. Čvrsto vjerujem da će ti dati vrijednost kao i poduzetnicama koje su u njemu sudjelovale prije tebe.

Da, moguće je imati biznis u kojem ćeš rasti i uživati, čak i ako nisi stručnjakinja u prodaji!

Kako? Klikni i priključi se maloj, ali moćnoj grupi poduzetnica koje pomiču granice svog biznisa