Ana Marić Contenta

On-line tečajevi koji donose rezultate

Lako ih je pratiti

Svaki moj tečaj je kreiran razmišljajući o korisničkom iskustvu- kako da te na najlakši mogući način dovedem tamo gdje želiš biti.

Dodatni materijali

Više je- više! Svaki tečaj je kreiran na način da je video/ audio sadržaj popraćen i materijalima koji će ti osigurati primjenu.

Povratna informacija

Nešto ti nije jasno? Trebaš povratnu informaciju? Tu sam za tebe, uvijek mi se možeš javiti na moju mail adresu.

Nađi svoju dobitnu kombinaciju!

Contenta tečajevi su tu da ti pomognu u postavljanju održivog, profitabilnog biznisa u kojem ćeš uživati. Od ciljane skupine i niše, prodaje do budžetiranja – obradila sam sve važne djelove malog biznisa sa srcem.

Izazovi se na prodaju - prodaji s lakoćom svaki dan!

Tvoj odnos s prodajom više neće biti isti! U samo 14 kratkih lekcija  ovladaj autentičnom prodajom u svom tempu.

Ako si poduzetnica koje razna štetna uvjerenja, strah i sram drže podalje od idealnih klijenata i profitabilnog biznisa – ovo je program baš po tvojoj mjeri.

Prodaja može biti zabavna, autentična i laka.
Klikni i saznaj kako

Cijena programa je 99 €.

*Nakon odabira KUPI TEČAJ vaš proizvod je dodan u košaricu. Klik na ikonu košarice gore u desnom kutu, vodi vas dalje na plaćanje.

Što klijentice kažu o mojim on-line tečajevima

U godinu dana testirala sam više formata on-line predavnja uživo, što sama, što u suradnji s partnerima. A prošlo ih je preko 100 (uglavnom) poduzetnica. Ovo su njihovi dojmovi ⬇️

Osobi koja želi kupiti ovaj program poručujem da ne razmišlja već da djeluje i da ga kupi. Zato jer je ovaj program spoj jednostavnih i jasnih smjernica kako i što napraviti da bismo razbile pogrešna i ograničavajuća uvjerenja o prodaji. Kombinacija mailova, video lekcija i radnih bilježnica je vrh! Ana na pristupačan način na primjerima iz svojeg osobnog iskustva, te iskustva u radu sa brojnim klijenticama pomaže i pokazuje kako prodaja nije bauk 🤗

Tihana Kološić Splivalo, Točka na Yin, Online Joga, 14 dnevni Izazov prodaje,

Nemoj se misliti! Takav boost energije i ideja koje će te prodrmati na najbolji mogući način i potaknuti da razvijaš prisniji odnos sa svojim klijentima i svojim biznisom, a sve to uz korake koji nisu zastrašujući i imaju smisla bas za tebe.

Nikolina Dukić, @malish_velish, 14 dnevni Izazov prodaje

Darija Horvat Consulting
Odlična radionica i u potpunosti opravdana investicija. Osobno su mi popratni materijali (Excel tablice i radne bilježnice) najveća vrijednost ove radionice jer svu teoriju koju je Ana detaljno objasnila na radionici mogu primijeniti u praksi. Osim toga, na ovoj radionici osvijestila sam povezanost između vrijednosti mog vremena i delegiranja onih zadataka na koje nepotrebno trošim svoje vrijeme i koje ću prvom prilikom prepustiti nekom drugom.

Dunja Horvat, Dunja Horvat Coaching, "Planiraj kao velika - sistem budžetiranja za male poduzetnice"

Anina radionica je premašila sva moja očekivanja! Vreme provedeno na njoj mi je razrešilo dileme i, da sam znala, uštedelo bi me višemesečnog preispitivanja kako odrediti idealnog kupca, ciljanu publiku i samu nišu, a da bude u skladu sa mnom kao nosiocem brenda. Uz Anu mi je sve ovo postalo jasnije i odmah sam pristupila konkretnoj primeni svega što sam na radionici čula.

Bojana Nedeljković @gogirl_motivacija, radionice Zašto i kako kreirati nišu

Shopping Cart