O meni

Bok, ja sam Ana.

Hej poduzetnice, želiš li i ti sva "moram" zamijeniti sa "da, da, DA - ovo želim!"?

Čvrsto vjerujem da je put do posla (i života!) u kojem ćeš uživati, poznavanje sebe i gledanje svijeta kroz oči svog kupca. Naučit ću i tebe kako. I bit će zabavno.

Moja mantra je – posao postaje (vrlo isplativa) zabava kad ciljanu skupinu prilagodiš sebi, a onda sve prilagodiš ciljanoj skupini.

Partnerica sam odvažnim poduzetnicama (baš poput tebe!) koje žele strukturu i znanje, kako bi mogle unaprijediti i izgraditi posao koji ne slijedi pravila, nego (su)kreira njihovu životnu priču.

Moji programi i suradnje dati će ti konkretna rješenja, strukturu i strategiju, kako bi radila na svom biznisu, a ne samo u njemu (uz stalni osjećaj gubljenja vremena, živaca i volje!)

Kako je nastala Contenta?

Nakon 13 godina rada u korporativnom okruženju, uglavnom na voditeljskim i specijalističkim funkcijama u prodaji i marketingu, životne karte su se drugačije posložile i selidbom u drugi grad, morala sam dati otkaz.

Osjećala sam zasićenje, i iako sam strastveno voljela svoj posao, to okruženje i način rada koji je često gazio sve moguće granice, više mi nije bio nimalo privlačan. Pojavom pandemije i kompletnim krahom turizma- moje sumnje i previranja trebam li tražiti dotadašnji posao voditelja prodaje u hotelu, je dobio odgovor- ne možeš ni da zbilja to želiš. 

A zapravo, nisam htjela.

Htjela sam sama postavljati pravila.
Htjela sam (opet) uživati u prodaji i kreativnom stvaranju strategija.
Htjela sam moram zamijeniti sa - želim!

Od hobija do uspješnog poslovanja

Razmišljajući što bi mogla raditi, a da je fleksibilno i online, tadašnjoj poznanici (a sadašnjoj prijateljici, nultoj klijentici, kako je zovem od milja), predložila sam da joj pomognem s postavljanjem marketinga. 

Ali i brandingom za dva branda, društvenim mrežama, strategijom poslovanja, web stranicom, newsletterom, SEO-m, zapravo svemu što je imalo ikakve veze s marketingom i prodajom.

Iako joj nije bilo jasno zašto bi netko taj detaljni i opširni posao radio gratis – moja je plaća bila novo iskustvo i primjenjivanje svih edukacija koje sam pohađala u praksi.

Jednom prilikom sam konstatirala da trebam hobi. Muž mi je odgovorio: „Imaš ga - marketing!“

 Moje iskustvo s izazovima jedne male poduzetnice je svakim danom raslo. I marketinškim i prodajnim, i onima u mindsetu.
U isto vrijeme primijetila sam da svaka edukacija počinje isto- prvo definiraj svoju nišu i ciljanu skupinu. I da većina njih korektno objasni definiciju, dade nekoliko predložaka – i pusti klijente u još većoj zbunjenosti, koja često prerasta u pravu pravcatu frustraciju. Imam tu nišu i ciljanu skupinu – što da sada radim s time?

U tih godinu i pol rada, eksperimentiranja i učenja, lista svega što bi „mogla raditi“ smanjivala, a želja da i ja od hobija napravim posao rasla.

Jedno je bilo sigurno, nema nazad.

Željela sam da “korporativna” znanja koja imam, budu dostupna malim poduzetnicama, kako bi naše društvo išlo naprijed. 

Pa sam svoje znanje, i jedinstveno iskustvo, počela dijeliti na Instagramu, gdje je Contenta počela dobivati svoje konture, a ja nove genijalne klijentice s kojima imam zadovoljstvo na realizaciji njihovih malih i velikih ciljeva, projekata i snova.

Shvatila sam da je moja „zona genijalnosti“ pomaganje ženama koje istinski žele razumjeti svoje klijente, zato što im je stalo da njihove usluge i proizvodi stvarno pomažu, da postave svoje poslovanje na tom principu – i uživaju u svakom klijentu i svom poslovanju.

Danas sa svojim klijenticama radim na tome da njihove želje postanu strukturirana, dobro postavljena poslovna priča, koju će razvijati sa zadovoljstvom.

Moja predavanja, programe i individualne konzultacije je u prvih godinu dana prešlo preko 200 (uglavnom žena) poduzetnica

Njihovi rezultati me strašno vesele, a ovisno o načinu suradnje, varirali su od kreiranja prvog komada nekog sadržaja (reel, podcast..), preko otvaranja profila na društvenim mrežama, kreiranja prvih proizvoda i usluga, uduplavanje mjesečnog prihoda, pa sve do potpunih transformacija biznisa i pogleda na poslovanje- i sve to uz nove, idealne klijente s kojima je zadovoljstvo raditi!

Što klijentice kažu o meni?

Ako tražiš stručnjaka za prodaju, onda ne moraš tražiti dalje od Ane. I ako tražiš prije svega OSOBU koja će te osnaživati i podupirati u svim tvojim izazovima, onda pogotovo nemoj tražiti dalje od Ane. U Anino veliko znanje i stručnost, ali i toplinu i razumijevanje klijentice sam bila sigurna i prije ulaska u program, no nisam tada ni mogla zamisliti koliko ću toga od Ane stvarno dobiti. Teško mi je to uopće riječima opisati. Ana je odsad moja biznis mentorica koju ću uvijek birati kad negdje zapnem u svom biznisu ili ga poželim podići na novu razinu. Ana je na svako moje pitanje i nedoumicu ne samo odgovorila, nego me oduševila količinom informacija koju sam dobila, koliko razumije moj problem i temu, i još mi je uvijek postavljala brutalna potpitanja da i sama razmišljam svojom glavom.

Mateja Klemenčić Klicper, autorica, Intuivno hranjenje i kretanje, @fitness_i_napolitanke

Ana je jedna divna, nježna a snažna i jasna mentorica koja te polako i sigurno vodi ka onome po što si došla. U Ani sam vidjela jednu veliku potporu i želju da svaka od nas uspije jer je to za svaku od nas moguće. Nikada joj nije bilo teško odgovarati na naša pitanja, ali i ohrabrivati nas da same dođemo do odgovora.

Maja Vuk, Holistički zdravstveni coach, @maja.holistic

Enciklopedija znanja i poučnih primjera koje iznosi na vrlo zanimljiv i probavljiv način. Stijena kad lelujaš i ne znaš gdje bi i topla zraka sunca kad ti treba osvijetliti neku snagu koje nisi ni svjesna. Uvijek odmjerena, neće ti dati odgovor na svako pitanje, ali će ti dati mapu, svjetiljku i čizme za put da stigneš tamo upravo tempom i na način koji tebi treba!

Nikolina Dukić, Malish Velish, rutine i podrška za mame, @malish_velish

Suradnja 1 na 1

Želiš moju personaliziranu
podršku u razvoju biznisa?

Edukacije

Edukacije koje daju
rezultate

Shopping Cart