Rad sa mnom

Clarity boost paket

„Clarity boost paket“ će ti kroz dva poziva, i njihove snimke, te moju dvotjednu podršku, pomoći da se pomakneš s mjesta i kreneš u realizaciju svojih ideja! Iskoristi maksimalno svoje znanje i poduzmi konkretne korake!

individualne-konzultacije-ana-maric-contenta-sadrzajni-marketing

Grupni mentorski program

Intenzivno grupno, a opet personalizirano iskustvo. Kroz 8 tjedana u maloj grupi od 4 poduzetnica ćeš protresti svoja uvjerenja o on-line prodaji i sadržajnom marketingu. Nauči kako izgraditi posao u kojem uživaš kreirati sadržaj kako bi realizirala svoje ciljeve.

Osobni mentorski program

U potpunosti personalizirana individualna online suradnja za poduzetnice koje su spremne zaroniti i iskorisiti sve mogućnosti koje im pruža on line svijet, te stvoriti održiv i profitabilan biznis model u kojem uživaju.

Što klijentice kažu o našoj suradnji?

Ana je enciklopedija znanja i poučnih primjera koje iznosi na vrlo zanimljiv i probavljiv način. Stijena kad lelujaš i ne znaš gdje bi i topla zraka sunca kad ti treba osvijetliti neku snagu koje nisi ni svjesna. Uvijek odmjerena, neće ti dati odgovor na svako pitanje, ali će ti dati mapu, svjetiljku i čizme za put da stigneš tamo upravo tempom i na način koji tebi treba!

Nikolina Dukić, @malish_velish, Intenzivni grupni mentorski program

Darija Horvat Consulting
Ono što bih svakako istaknula kao nešto što mi najviše odgovara u radu s tobom je to što cijelo vrijeme imam osjećaj da me stvarno čuješ i da slušaš koje su to moje potrebe, želje, ciljevi, a onda u skladu s time tražimo rješenja koja su za mene najbolja. Sviđa mi se što ne forsiraš nikakva pravila i striktne odrednice nego se držiš onog principa u koji i sama vjerujem, a to je da ništa ne mora i sve može.

Dunja Horvat, IG @dunjahorvat_coaching, Clarity boost

Ana je najbolja mentorica ikad. Ima tu 'tihu' snagu a opet posve vedar duh, tako da je vrlo ugodno raditi s njom. Iz njenog načina izlaganja, vrlo lako se da opaziti da ima opipljivo iskustvo i to ulijeva neizmjerno povjerenje. Odlično se nosila sa svim mojim pitanjima, i sposobna je prikazati različite zorne kutove određenog problema. Najveći doprinos ovog mentorstva za mene bio je taj što sam dobila jasne upute o praktičnim sljedećim koracima i kako ukloniti prepreke u izgradnji svog savjetovanja.

Tamara Ilić Arvan, The Works Split & Worksify Savjetovanje, Individualni mentorski program

Meni je sve što si mi rekla iznimno vrijedno. Iskreno, ne znam što bih izdvojila. Na sve si mi nedoumice dala konkretne i vrijedne savjete. Razgovor je bio ugodan i zaista znaš slušati i čuti! Osim što si vrhunska u svom poslu, odličan si psiholog!

Martina, @roza.prasica, Clarity call

Zaista mi se sve svidjelo, od motivacije i iskrenosti te ugodnog osjećaja u dijeljenju problema, konkretnih koraka, drukčijeg pogleda i komentara na moj rad i snimka razgovora zaista puno znači. Ono što je stvarno premašilo moja očekivanja su ovi povratni mailovi koji su stvarno tolika riznica znanja, posebno skrojenih uputa i motivacije!

Monika Jagić, @creatum.hr, Clarity boost

O meni

Ja sam Ana. Želim pomoći razvoju tvog malog biznisa sa velikim srcem, koji će podržavati tvoje snove!

Svoje 15 godišnje iskustvo koristim kako bi strastvenim poduzetnicama (baš poput tebe!) pomogla pronaći savršeno mjesto između željenog načina života i idealnih potreba klijenata kako bi mogle izgraditi posao i raditi na njemu i njegovom razvoju, a ne samo u njemu.

Kroz online edukaciju i savjetovanje dajem ti praktične alate sadržajnog marketinga, uz puno, puno primjera, kako bi same postavila poslovanje koje se temelji na kupcu, a podržava tvoju viziju života i donosi rezultate. Kakve? Klikni i saznaj…

Shopping Cart