Ana Marić Contenta

Clarity

boost

usluga

Ne treba ti više informacija,
treba ti jasnoća i ideja što s njima! 

2 sastanka

60 minuta + 45 minuta
s audio i video snimkom

povratni mail

opširni povratni mail
koji je mala knjiga za sebe

neograničena podrška

moja neograničena podrška
mailom tijekom 14 dana

Ovu sam uslugu osmislila posebno za poduzetnice (i uz pomoć poduzetnica!) koje žele naučiti kako postaviti svoj posao iz strasti da jednako služi njihovoj viziji života, koliko i njihovim idealnim klijentima!

Prošla si (ili prolaziš!) razne edukacije, možda i definirala ciljanu skupinu, ali ciljana skupina, niša i njihov odnos s tvojom uslugom i sadržajem te još uvijek zbunjuju? Nisi sigurna što točno rješava tvoja usluga? Imaš osjećaj da bi sve te informacije koje znaš i imaš trebalo staviti u neku drugu perspektivu?

Ti već sve imaš u sebi, samo ti nedostaje onaj mali poguranac u pravome smjeru!

„Clarity boost paket“ je usluga koja će ti pomoći da se pomakneš s mjesta i kreneš u realizaciju svojih ideja ili novi level u svom poslovanju.

 

Što možeš očekivati od „Clarity boost“ usluge?

Na konzultacijama dajem drugačiji pogled na problem koji ti koči poslovanje. Moje dosadašnje klijentice su to opisale kao iskustvo koje im je otvorilo oči.

Na prvom sastanku 60 minuta ćemo u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi pričati uglavnom o tebi, tvojim planovima i ciljevima, te onome što te najviše muči kod određivanja ciljane skupine, niše ili postavljanja poslovanja kao savršene točke između tebe i kupca. Na kraju sastanka ćemo dogovoriti korake i plan za implementaciju u naredna dva tjedna.

Koncentrirati ćemo se na onaj problem koji te najviše koči i zbunjuje, kako bi maksimalno iskoristila moje znanje i 15 godišnje iskustvo u marketingu, prodaji i radu s ljudima.

Nakon razgovora možeš očekivati moju detaljnu povratnu informaciju i konkretne korake koje možeš primijeniti kako bi otpustila kočnicu, dobila jasnoću i fokus koji ti nedostaje – i konačno krenula.

Nakon potvrde termina:

pripremni mail

poslati ću ti pripremni mail u kojem ćeš mi odgovoriti na nekoliko jednostavnih pitanja, kako bi stekla bolji uvid u tvoj biznis i tvoje izazove

prvi sastanak

prvi sastanak traje 60 minuta, preko ZOOM platforme

povratna informacija

nakon prvih konzultacija, dobiti ćeš i detaljnu povratnu informaciju s konkretnim koracima koji će te pokrenuti s mjesta

podrška

u tijeku dva tjedna dostupna sam ti putem maila i neke od komunikacijskih aplikacija za sve nedoumice i pitanja

drugi sastanak

drugi sastanak nakon 14 dana traje 45 minuta, kako bi dobila povratnu informaciju na implementaciju i/ili riješila još neki konkretni problem

zapisi sastanaka

nakon svakog sastanka dobiti ćeš audio i video snimku - koju moje dosadašnje klijentice navode kao jedan od najvažnijih resursa

 

Ako misliš da ćeš u ovoj suradnji dobiti instant rješenje za sve probleme tvog biznisa, ili razraditi cijelu strategiju sadržaja na 5 kanala, bojim se da ova usluga nije za tebe. Ali ako pak želiš jasnoću u poduzimanju koraka koji će rezultirati konačnim pokretanjem od ideje prema novoj usluzi i pravim klijentima koji je žele kupiti, na pravom si mjestu.

Čujem li ja to veliko DA? Drago mi je da si se pronašla u ovoj ponudi jer je dosadašnjim klijenticama redom donijela taj AHA moment kojeg su dugo čekale.

Ako si spremna investirati u konačnu promjenu, cijena ovih konzultacija i svih popratnih materijala
je 
197 €/ 1484,29kn 

Jesi li spremna otvoriti oči i krenuti?
Da? DA!

Klikni na link i odaberi datum i vrijeme koje ti najbolje odgovaraju.

Radujem se našoj suradnji!

Ako razmišljaš o kupovini ove usluge, ne razmišljaj puno jer ćeš sa samo jednom konzultacijom dobiti kao da je kod nekog drugog kupio paket od 10. I clarity call je zaista pravo ime za tvoju uslugu jer ti da jednu jasnoću i bistrinu.

Maja Vuk
@holisticko_zdravlje, Ishrana i meditacije

Pročitala sam valjda sve ikad što je napisano o navedenim temama, ispisala bezbroj stranica odgovarajući na pitanja o njima, ali i dalje sam se osjećala neodlučno i pogubljeno jer sam znala da postoji to nešto u što se želim specijalizirati, a nisam znala kako to točno nazvati i povezati u cjelinu. Ana je u mom slučaju jednostavno uspjela vidjeti ono do čega nisam mogla doći sama i pomoći mi da se u moru svih svojih edukacija i aspiracija ne osjećam pogubljeno nego da imam jasan smjer u kojem sva svoja znanja i iskustva mogu na najbolji način iskoristiti. Time mi je uštedjela i ogromnu količinu vremena koju sam gubila na lutanje, frustraciju jer ne znam kome se zapravo obraćam i koju vrijednost dajem, ali i novac jer više ne trebam uplaćivati razne biznis edukacije na kojima dobivam generička pitanja bez pravih odgovora za sebe.

Lorena Majcen Bajić
@lorena.majcen.bajic, Osobni razvoj za mame

Htjela sam riješiti problem obraćanja ciljanoj publici kroz sadržaj, dobiti uvid i potvrdu jesam li izabrala dobru publiku, te naučiti kako strategijski pisati sadržaj do objavljivanja prvog konkretnog edukativnog sadržaja. Privukao me način tvojeg rada kao i osobnost koju sam upoznala kroz instagram i opis benefita suradnje kroz boost, ali i ono ključno - trajanje suradnje kroz 2 tjedna, to mi je utjecalo na osjećaj sigurnosti da će me netko "nadzirati" duži period 🙂 Zaista mi se sve svidjelo, od motivacije i iskrenosti te ugodnog osjećaja u dijeljenju problema, konkretnih koraka, drukčijeg pogleda i komentara na moj rad i snimka razgovora zaista puno znači. Ono što je stvarno premašilo moja očekivanja su ovi povratni mailovi koji su stvarno tolika riznica znanja, posebno skrojenih uputa i motivacije! Osobi koja razmatra kupovinu tvoje usluge poručila bi da ne oklijeva i ne troši vrijeme na razmišljanje, to je više od obične kupovine, to je zaista investicija koja te, ako ju dovoljno prigrliš i odlučno kreneš, može pomaknuti od nule do cilja za čas. Također nemoj se iznenaditi da dobiješ i ono što trebaš a nisi ni bila svjesna da si to trebala.

Monika Jagić
IG @monika.jagic Creatum obrt | MailerLite usluge | Grafički dizajn

Ana Marić savjetovanje
Hej, hvala ti što si ovdje

ja sam Ana

Pomažem poduzetnicama kojima je dosta moranja, da nađu svoj idealni model koji će njihov posao iz strasti učiniti uspješnim po njihovim kriterijima, za njihov život i njihove idealne klijente.

Kroz online edukaciju i savjetovanje im dajem praktične alate sadržajnog marketinga da same postave poslovanje koje se temelji na kupcu.

Do sada je preko 200 poduzetnica, na individualnim konzultacijama i webinarima,  iskoristilo moje 15 godišnje iskustvo u prodaji i marketingu uz urođenu empatiju neobičnu sposobnost potkrepljivanja apsolutno svake nedoumice s konkretnim primjerom neovisno o niši, kako bi postigle konkretne pomake u svom biznisu. Od prvog IG live-a, podcast epizode ili reel-a, pa sve do konačnog otvaranja obrta, izbacivanja prvih usluga i kreiranja tog webinara koje su odugovlačile po nekoliko mjeseci i najvažnije- shvaćanje kako zaista iskoristiti znanje o ciljanoj skupini u svom sadržaju, ali i biznisu općenito.

I ti možeš biti jedna od njih!

Radujem se našoj suradnji 

Shopping Cart